1. Ressourcecenter
  2. Sådan bruger du Monster
  3. Best practices
  4. Opgradér til en browserversion, der understøttes af Monster

Opgradér til en browserversion, der understøttes af Monster

Opgradér til en browserversion, der understøttes af Monster

Hvorfor skal man opgradere sin browser? Browserversioner er ofte opdaterede med henblik på at tilbyde nye funktioner, løse problemer, forbedre ydeevnen, og, vigtigst af alt, øge sikkerheden på nettet. Derfor er det en god vane at opgradere din browser så snart en ny version bliver tilgængelig.

På Monster arbejder vi kontinuerligt med at forbedre vores site, med henblik på at følge udviklingen i webstandarder og brugertrends. For at optimere dette arbejde understøtter vi et begrænset antal browsere som bedst matcher vores krav til brugeroplevelsen.

For at få det bedste udbytte af Monster og optimal sikkerhed på nettet, anbefaler vi at du opgraderer til en browser eller version, der understøttes af Monster.

På denne måde vil du få den sikreste, hurtigste og bedste oplevelse af Monster.

Nedenstående liste indeholder links til de browsere, der understøttes af Monster. Klik på et link for at gå videre til et site, hvorfra du kan downloade den seneste browserversion, gratis og sikkert.

Understøttet på Windows OS: 
IE7 (seneste version)
Firefox 12 (seneste version)
Chrome (seneste version)

Understøttet på Mac OS:
Safari 5 (seneste version)

Relaterede browserproblemer: Mac brugere har ikke adgang til formateringsværktøjer som bruges i processen når man publicerer jobannoncer. Mac brugere kan opleve problemer med at kopiere og indsætte stillingsbeskrivelser, blandt andet kan der forekomme uønskede skrifttegn og HTML-kode. Fjern venligst fjern uønskede tegn/kode før jobannoncen publiceres.