Monster.dk og Ofir.dk

Ny alliance for en større rækkevidde til at ramme de rette talenter. Den samlede styrke og rækkevidde kombineret af 2 ledende brands, indenfor internet rekruttering i Danmark og Sverige med Monsters internationale rækkevidde og Ofir's lokale styrke i Danmark.

Monster.dk og Ofir.dk: alliance for en større rækkevidde til at ramme de rette talenter

Den samlede styrke og rækkevidde kombineret af 2 ledende brands, indenfor internet rekruttering i Danmark og Sverige med Monsters internationale rækkevidde og Ofirs lokale styrke i Danmark.

Vi rammer hver måned mere end 195.000 jobsøgende i Øresundsregionen, med en kombination af Monster og Ofir.

Monster.dk og Monster.se

Monster er et af verdens førende online karrierenetværk, med fokus på at skabe kontakt mellem de mest progressive virksomheder og de mest kvalificerede, karriereorienterede kandidater. Monster.dk har idag gennemsnitligt 30 000 unikke brugere pr måned. Monster.se har idag i Skåneregionen gennemsnitligt 155 000 unikke brugere pr måned.

Ofir.dk

Ofir er en af Danmarks bedst besøgte jobsites, gundlagt i 1996 som den første online jobportal i Danmark, og har idag gennemsnitligt 150.000 unikke brugere om måneden.

Øresundsregionen

Øresundsregionen er en af Europas mest integrerede grænseregioner, og det kan din virksomhed få glæde af. Regionen har en arbejdsstyrke på 1,8 millioner og er Skandinaviens største rekrutteringsbase. Virksomheder i regionen kan rekruttere både svensk- og dansktalende medarbejdere hvilket er en fordel hvis man vil kunne betjene både det danske og det svenske marked fra ét sted.

Skal du rekruttere? Find de rette kandidater med Monster og Ofir.


Monster.dk
+ Ofir.dk

Monster.dk + Ofir.dk +
mediapartners

Hele
Øresunds-
regionen

Annonceindrykning
Monster publicerer din annonce.
Monster.dk
Annoncen vises på Monster.dk.
Ofir.dk
Annoncen vises på Ofir.dk.
Ofir Jobunivers
Bredere rækkevidde i Ofirs Jobunivers.
Monster.se Skåne
Annoncen vises på Monster.se i Skåneregionen.
Priser eksklusiv moms.

2 495 DKK

2 995 DKK

6 850 DKK

Ofir Jobunivers

Har du brug for hjælp eller vil du vide mere? Venligst kontakt os på telefon +45 8088 4333 eller via email: kund@monster.se.
Spørgsmål?
Ring +46 8 506 523 00