Kandidater indenfor Økonomi og Finans

Over 5 000 kandidater indenfor økonomi og finans har registreret sit CV på Monster. Uanset hvilken kompetence du leder efter, er der stor sandsynlighed for at du finder den, du søger hos Monster.

Kandidatprofil

Monsters kandidater indenfor økonomi og finans er veluddannede og erfarne. 67% af kandidaterne har universitetsuddannelse og 70% har mere end 2 års arbejdserfaring.

Hvordan finder jeg den rette kandidat?

Monsters mål er at du finder den rette kandidat både hurtigt og enkelt. Derfor rådgiver vi dig om hvilke løsninger, der hurtigst bringer dig i kontakt med præcis den kompetence du leder efter. Her er nogle forslag til målrettet rekruttering:

Monster Targeted: 1 Jobannonce med TargetMail™

Din annonce sendes per e-mail til alle de kandidater i databasen, som matcher den profil du søger. Du og en af vores konsulenter fastlægger en kravprofil, som der arbejdes ud fra.

Kun
3 900 kr
Køb nu

Monster Right On: 1 Jobannonce med TargetMail™ og 1 målrettet banner

Din annonce sendes per e-mail til alle de kandidater i databasen, som matcher den profil du søger, samtidig med at et målrettet banner vises på Monster til de relevante kandidater.

Fra
4 900 kr
Køb nu

Monster E-Hunting: Lad Monster tage sig af administrationen

Monster annoncerer, søger, sortere og kommunikerer med kandidater til din ledige stilling både på vores side og i databasen, og leverer de bedste kandidater til dig.

Fra
29 900 kr
Køb nu

CV-Søgning

Søg i den største CV-database på internettet og find de kandidater du skal bruge online. Gem, graduér og organisér kvalificerede CVer online.

Fra
Min. Pris
Læs mere

Alle Produkter

Fandt du ikke noget, der passede dig? Her får du en oversigt over alle Monsters produkter og ydelser – fra konsulenthjælp til systemløsninger.

Spørgsmål?
Ring +46 8 506 523 00