Lokal Rekruttering

Vil du have on oversigt over hvor mange kandidater vi har i de forskellige dele af Danmark, og råd til hvilken rekrutteringspakke der bedst når ud til en specifik regional gruppe? Så læs mere her:

Nu ud til både aktive og passive kandidater

Totalt har vi cirka 41 000 kandidater registrerede i vores database i Danmark og 180 000 i Øresund. Vil du have mere detaljeret statistik om hvor mange og hvilke kandidater vi har i de forskellige regioner, skal du blot vælge en region nedenfor.

Derudover for du råd om hvilke rekrutteringsløsninger der virker bedst i det område, du er intresseret i.

Hele Danmark

Over 41 000 kandidater i Danmark og 180 000 i Øresund har deres CV på Monster. Læs mere om disse kandidater og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Øresund

Over 180 000 kandidater i Øresundsområde (Hovedstaden og Skåne) har deres CV på Monster. Læs mere om disse kandidater og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Region Midtjylland

Over 6 000 kandidater i Region Midtjylland har deres CV på Monster. Læs mere om disse kandidater og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Region Nordjylland

Over 2 000 kandidater i Region Nordjylland har deres CV på Monster. Læs mere om disse kandidater og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Region Sjælland

Over 9 000 kandidater i Region Sjælland har deres CV på Monster. Læs mere om disse kandidater og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Region Syddanmark

Over 5 000 kandidater i Region Syddanmark har deres CV på Monster. Læs mere om disse kandidater og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Spørgsmål?
Ring +46 8 506 523 00