Monsters nye jobannonce: Career Ad Network™ (CAN)

Publicér din jobannonce på Monster og mere end 200 af Danmarks mest populære websites.
  • Forøg antallet af ansøgninger
  • Maksimér din synlighed
  • Nå nye kandidatgrupper

Monsters nye jobannonce: Vi forstærker din jobannonce med en målrettet bannerkampagne i vores eksterne netværk af websites - Career Ad Network

Forøg antallet af ansøgninger ved både at publicere din annonce på Monsters velbesøgte jobsite og på hundredvis andre populære danske websites.

Find den rigtige kandidat

Ved hjælp af ny teknologi konverterer Monster din eksisterende jobannonce til et jobbanner og spreder den ud på Internet. Ved at analysere historiske data, Internet cookies, indholdet på websites samt anden information, placerer Monster din jobannonce foran de mest relevante kandidater.

Kandidaterne ser dine ledige job mens de besøger sine favoritwebsites. Når kandidaterne klikker på dit jobbanner kommer de direkte til din jobannonce på Monster, hvor de kan læse mere om stillingen og ansøge.

For at kunne udnytte Monsters annoncenetværk behøver du en jobannonce på Monster. Hvis du ikke allerede har købt en traditionel jobannonce, er det letteste at købe annoncepakken hvor både en stillingsannonce og Monster Career Ad Network indgår. Hvis du allerede har jobannoncer til rådighed kan du købe CAN i feltet til højre.

Monsters nye jobannonce

Din jobannonce vises både på Monster.dk og på hundredvis populære eksterne websites i Monsters netværk. Dit jobbanner målrettes mod kandidater med den rette kompetence ved hjælp af patenteret teknik. Mere information om CAN

Kun
Kr. 4.900
Køb nu

Målret opmærksomheden mod dine jobannoncer!

Hvordan fungerer det?

Monster Career Ad Network (CAN) forvandler dine jobannoncer til kraftfulde og dynamiske mediekampagner. Du kan selv enkelt aktivere Monster CAN når du publicerer din annonce.

Nå de rigtige kandidater

Din annonce vises for den rette målgruppe på hundredvis strategisk udvalgte sider. Banneret målrettes afhængigt af ”hvem som er på nettet” og ikke på basis af "hvor på nettet man er". Den rette person for netop din virksomhed kan findes på websites som du ikke har tænkt på fra starten. Ved at analysere historiske data, Internet cookies, indholdet på websites samt anden information, placerer Monster din jobannonce foran de mest relevante kandidater.

Eftersom Monster CAN viser dine jobannoncer for kandidater som matcher dine kriterier ser f.eks. en webdesigner i København andre annoncer end en økonom i Ålborg.

Køb Career Ad Network

# Pris pr. stk. Rabat
1-249 kr. 2.900,00
TOTAL
Spørgsmål?
Ring +46 8 506 523 00