TargetMail

Få flere og bedre ansøgninger! Brug målrettede e-mails for at tiltrække kvalificerede kandidater direkte til din annonce.
  • Nå ud til en præcis målgruppe
  • Målrettede e-mail til kandidaterne kun med din annonce
  • Øg dit resultat

TargetMail – markedsfør din annonce

Med Monster TargetMail fastsætter du en kravprofil for kandidaten til din ledige stilling sammen med en konsulent. Her efter sender konsulenten din annonce i en personlig mail til de kandidater i CV-databasen, som matcher din profil. På den måde kan kandidaten søge jobbet direkte fra sin inbox.

Med TargetMail kan du:

  • Nå ud til din ideale målgruppe: Markedsfør din virksomhed og dine ledige stillinger til kvalificerede aktive og passive jobsøgende.
  • Forøg dit annonceresultat med mere end 50%: TargetMail er effektivt. I gennemsnit genererer en TargetMail mere end 50% flere annonce visninger og ansøgninger.

Hvordan fungerer det?

Jeres annonce sendes pr e-mail til de kandidater i Monsters CV-database, som matcher jeres kravprofil. TargetMail sendes i HTML-format med mulighed for at kandidaten kan søge stillingen direkte fra e-mailen.

Process

  1. I bestiller TargetMail direkte online eller fra jeres kontaktperson hos Monster.
  2. En af Monsters konsulenter tager kontakt med jer for sammen at lave en kravprofil for den aktuelle annonce.
  3. Targetmail sendes til kandidater med aktive CV’er i Monsters CV-databas som matcher den profil I søger.
  4. Konsulenten sender til sidst en rapport til jer med statistik for pågældende Targetmail.

For at kunne benytte TargetMail skal I først publicere en annonce på Monster.dk. Monster kan maksimalt sende e-mail til 500 kandidater pr TargetMail.

Spørgsmål?
Ring +46 8 506 523 00