Monster Video

Øg fokus på dine annoncer og nå kandidaterne på en endnu mere engagerende måde med Monster Video.
  • Integrer video i annoncen
  • Fortæl din virksomheds historie
  • Tiltræk flere kandidater

SKIL DIG UD FRA KONKURRENTERNE MED MONSTER VIDEO

Forstærk synligheden af dine annoncer og nå ud til jobsøgende på en mere engagerende måde med video. Fortæl dit firmas historie og tiltræk flere kandidater til dine ledige stillinger med en kraftfuld film af høj kvalitet.

Monster Video øger synligheden af dine stillingsannoncer og er integrerede i dine annoncer på Monster.dk. De giver jobsøgende mulighed for at udforske din organisation, opleve din kultur og se hvordan det er at arbejde i dit firma. Monster Videoprofil forvandler dine stillingsannoncer til en interaktiv annonce for dit firma.

Boost dit varemærke som arbejdsgiver

Dit varemærke som arbejdsgiver repræsenterer både visionen og virkeligheden i din organisation. Gennem at tilbyde kandidaterne en chance for at se billeder og medarbejderinterviews, gør du det muligt for kandidaterne at se de faktiske fordele ved at arbejde for dit firma. Konkurrér om talenterne og styrk dit varemærke.

Vil du vide mere? Ring +46 8 506 523 00 eller skriv til os på kund@monster.se.

Monster Video

Firmavideoen integreres i firmaets annonceskabelon og kandidaterne ser videoen når de klikker på stillingsannoncen. Annonceskabelon og video hjælper dig med at skille dig ud fra mængden. Du bestemmer selv hvordan skabelonen skal se ud, hvilket giver din annoncering et professionelt og stilrent indtryk. Du kan desuden valge at blot have et link til videoen i annoncen. Da vises et ikon i søgeresultatet som markerer at en video er tilgængelig.

For at kunne bruge Monster Video kræves det at firmaet allerede har en eksisterende præsentationsvideo. Videoen hostes af Monsters samarbejdspartner, hvilket betyder at hverken Monster eller du som kunde får problemer med båndbredde, når mange afspiller filmen samtidigt. Frem for alt sikres kvaliteten af videoen, når kandidaten afspiller den.

Spørgsmål?
Ring +46 8 506 523 00